Samenwerken

Leuk dat je geïnteresseerd ben in samenwerken met Hey Frits. Iedereen die iets met reizen, lifestyle en eten heeft, daar wil ik mee werken. Dus ook met jou!

Evenementen
Organiseer je een cool evenement dat past in de categorie reizen, lifestyle of food, stuur me dan zeker je (pers)bericht door. Als het evenement aansluit bij Hey Frits dan kan het bericht geplaatst worden. Het artikel kan altijd naar eigen mening herschreven worden.

Productreview
Verkoop je een product dat interessant is voor de lezers van Hey Frits? Of verleen je een dienst die je onder de aandacht wil brengen? Laat het me weten! Als je me een sample van je product stuurt dan schrijf ik daar een eerlijke review over. Let op: Een product of dienst wordt alleen beoordeeld en beschreven als het bij de stijl van Hey Frits past.

Gastbloggen
Ik hoef niet altijd alles zelf te schrijven op Hey Frits, jij mag ook zeker een keer een interessant artikel schijven. Lijkt het jouw leuk om een gastblog te schrijven over travel, food of lifestyle – kom maar op met die creatieve ideeën!

Adverteren
Laten we samen de mogelijkheden bekijken. Stuur voor meer informatie een mail en vertel wat over je merk en ideeën.

e-mail: manon@heyfrits.nl
facebook: www.facebook.com/heyfrits
instagram: @hey_frits

Kijk hier voor meer informatie over Hey Frits en contact.