Samenwerken met Hey Frits

Samenwerken Manon

Leuk dat je geïnteresseerd ben in een samenwerking met Hey Frits. Hey Frits een online magazine over reizen en hotspots in Nederland en het buitenland. Een plek om geïnspireerd te raken door travelstories, eerlijke meningen, mooie foto’s en insider tips.

 

Zin in een samenwerking?

De doelgroep van Hey Frits bestaat voornamelijk uit vrouwen tussen de 25 en 45 jaar die houden van reizen en altijd op zoek zijn naar bijzondere bestemmingen en unieke en hippe plekjes om te eten, drinken en slapen. Maandelijks heeft Hey Frits zo’n 10.000 unieke bezoekers en bijna 50.000 paginaweergaven.

Mogelijkheden samenwerking

+ Destination marketing (voorbeeld)
+ Barterdeal
+ Redactioneel SEO-artikel
+ Linkbuilding
+ Social media exposure (IG/FB/Pinterest)
+ Persreizen en travel guides op maat
+ Ambassadeurschap

Hey Frits heeft onder andere samengewerkt met:

Amsterdam&partners // B&B Brookerhof // B&B Huize Druivelaar // B&B Noord & Park // B&B No.42 // B&B Studio Koning // Boutique Hotel Stadsherberg Alphen // Camping de Vriendschap // Conscious Hotel //  Cityden The Garden // Deborah’s Hiding Place // Fortuna Vlieland // Four Elements Hotel // Heilige Nachten // Hello Zeeland // Hotel Mercier // Hotel V // Huisje aan de Fluessen // Juno Lofts // Lloyd Hotel // Loodshotel Vlieland // Nordhus Cabin // Poort Beach // Roetz Bikes //  Sweets Hotel // Vakantieadres Onbekend // Volkshotel

Fotografie op maat van een reis of accommodatie

Wil je graag foto’s van je accommodatie, een reis, je horecazaak of een activiteit in de stijl van Hey Frits? Voor je website, socials of folder bijvoorbeeld? Neem contact op via manon@heyfrits.nl om de mogelijkheden te bespreken, ik kom het heel graag vastleggen. Dat kan eenmalig zijn, maar ook periodiek.

Samenwerken accommodatie fotografie

Evenement, opening of website lancering
Organiseer je een evenement, opening of lanceer je een website die past in de categorie travel + hotspots, stuur me dan zeker je (pers)bericht door voor een samenwerking. Als het aansluit bij Hey Frits dan kan het bericht geplaatst worden of kan ik langskomen om foto’s te maken en eventueel een artikel te schrijven. Het artikel kan altijd naar eigen mening herschreven worden.

Samenwerken Roetz Bikes Ambassadeur
Ambassadeur Roetz Bikes

Productreview samenwerking
Verkoop je een product dat interessant is voor de lezers van Hey Frits? Of verleen je een dienst die je onder de aandacht wil brengen? Laat het me weten! Als je me een sample van je product stuurt dan schrijf ik daar een eerlijke review over. Let op: Een product of dienst wordt alleen beoordeeld en beschreven als het bij de stijl van Hey Frits past.

Product review samenwerken

Meer informatie?
Download de Mediakit 2021 voor meer informatie over cijfers en samenwerkingsmogelijkheden. Neem voor (aan)vragen contact op met Manon via onderstaand e-mailadres.

e-mail: manon@heyfrits.nl
facebook: www.facebook.com/heyfrits
instagram: @hey_frits