Samenwerken

Leuk dat je wil samenwerken! Ik zet regelmatig samenwerkingen op met accommodaties, bestemmingen, horeca en (af en toe) merken, maar ik doe dit wel op mijn eigen manier. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Wil je samenwerken met Hey Amsterdam-Noord? Scroll dan verder naar beneden voor meer informatie. Zoek je meer informatie over samenwerken met Guesthouse Stories? Klik dan hier

Manon Coco's Buitenhuisje
El Kombi SUP Alkmaar Manon

Samenwerkingen worden altijd in overleg samengesteld. Belangrijk is dat mijn doelgroep content krijgt die aansluit bij hun interesses, dus ik wil de mogelijkheid hebben om aanpassingen te doen aan het plan of het programma. Als dat vanuit jouw organisatie of merk niet mogelijk is, dan zit een samenwerking er helaas niet in. 

Gaat dat wel lukken, dan ben ik beschikbaar voor:

  • Content creatie (tekst en beeld)
  • Persreizen en of -events (individueel of groep)
  • Product reviews

De enige voorwaarde die ik heb is dat ik creatieve vrijheid krijg. Het liefst ga ik met een eigen plan op pad – met uiteraard jouw wensen in mijn achterhoofd – maar hoe ik dat uitwerk wil ik zelf kunnen bepalen. Waarom? Omdat het op die manier het beste aansluit bij Hey Frits in wat ik mijn lezers en volgers normaal laat zien. Uiteindelijk is dat natuurlijk win-win voor iedereen, want ik schotel alleen content voor die ook echt gelezen en gewaardeerd wordt. 

Deze werkwijze is misschien wat ongewoon en zal niet iedereen aanspreken, maar daarmee trek ik alleen partijen aan die mijn visie delen – en dat is genoeg voor mij. Leuk als we kunnen samenwerken!

Zin in een samenwerking?

Hoe nu verder? Mail je voorstel of vragen naar manon@heyfrits.nl en dan gaan we in overleg bedenken hoe we de samenwerking vorm kunnen geven. 

Hoe kunnen samenwerkingen eruit zien? Het liefst ga ik individueel (of tenminste met een +1) op pad: een regio of stad verkennen, een nieuwe hotspot of event ontdekken of je accommodatie bezoeken. Voor regio’s kan ik leuke lijstjes maken met hotspots, wandelingen en must visit dorpen en steden of een route samenstellen (aangezien ik nu master ben in het samenstellen van routes, hence the book) Heb je een accommodatie die je graag op Hey Frits ziet? Ik vind het leuk om over je plekje te schrijven én tips uit de omgeving te geven, zodat het een nog completer artikel wordt en lezers ook meteen weten waarom ze jouw plek zouden willen boeken. 

 

Wil je samenwerken met Hey Amsterdam-Noord? Lees dan even verder. 

Guesthouse Stories Woodview

Hey Amsterdam-Noord

Cafe Cress Amsterdam-Noord

Samenwerken met Hey Amsterdam-Noord kan natuurlijk ook! Op heyamsterdamnoord.nl en het instagram account @heyamsterdamnoord deel ik over de leukste hotspots in deze specifieke buurt in Amsterdam. Wil je hier ook een keer genoemd worden? Ik sta altijd open voor een leuke barterdeal of een meer uitgebreide betaalde samenwerking. 

Tijdens een bezoek maak ik altijd professionele foto’s. Deze foto’s zitten niet in de barterdeal, maar ze zijn natuurlijk wel te koop!

FOTOGRAFIE
Zoek je nog een fotograaf die jouw plek eenmalig of meerdere keren per jaar komt vastleggen? Met Hey Amsterdam-Noord bied ik ook fotografie aan. Voor meer informatie en contact kun je mailen naar manon@heyamsterdamnoord.nl