Guesthouse Stories pakketten

Pssst, je bekijkt deze website het beste op een computer of laptop. 

Ben je net gestart met een eigen gastenverblijf en kun je wel wat hulp gebruiken bij het op de kaart zetten van je plek? Of wil je professionele stappen maken en is het tijd om de fotografie voor je website en social kanalen te verbeteren? Ik help je graag. 

 
Klik hieronder op een van de pakketten om direct te bekijken
of scroll verder om alle pakketten te bekijken

Basic fotografiepakket

Je hebt goede en sfeervolle foto’s van je accommodatie nodig. Ik kom een dagdeel (4 uur) fotograferen en leg jouw plek vast: overzichtsfoto’s die de ruimte goed laten zien en gezellige detailfoto’s die de sfeer weergeven. Dit kan binnen- en buitenruimte zijn, in overleg fotografeer ik wat jij graag wil laten zien. Bij dit pakket zit geen styling, ik fotografeer ‘what you see is what you get’ Jij zorgt dus dat alles klaarstaat zoals gasten het normaal gesproken aantreffen en we doen geen verdere styling. Wil je dat wel, dan kun je het fotografie + styling pakket boeken! 

€649,-
(excl. btw en reiskosten)

Je ontvangt met deze shoot 80 bewerkte beelden die vrij te gebruiken zijn. Je kiest zelf je favorieten uit een collectie van 100+ foto’s, meer beelden zijn te bestellen voor een kleine meerprijs. 

Fotografie + styling

Met dit pakket ga ik nog meer de sfeer van je accommodatie vastleggen. Ik ga sfeervolle foto’s maken van bijvoorbeeld een tafel vol met eten, koffie in bed, een middag spelletjes spelen of een sessie in de keuken. Lekker dat slow living en fijne weekendgevoel zodat potentiële gasten denken ‘daar wil ik ook heen!’ Het is aan te raden om dit ieder seizoen te doen zodat je Instagram feed of website lekker up to date is en je op het juiste moment de juiste ‘wil ik ook plaatjes’ laat zien. Het grote voordeel van dit pakket is dat je niet apart een fotograaf en stylist in hoeft te huren voor dit soort plaatjes, want ik doe fotografie en styling zelf.

Bij dit pakket is het handig als er een overnachting bij kan (ten minste in de wintermaanden want: korte dagen), zodat ik genoeg tijd heb zolang het licht is. Hoe meer tijd ik hiervoor krijg, hoe meer beelden dus een vroege check-in en/of een late checkout is perfect. Je zorgt voor deze shoot zelf voor alle benodigde etenswaren en decoratie etc. en in totaal duurt deze shoot maximaal 8 uur (eventueel verdeeld over twee dagen)

€879,-
(excl. btw en reiskosten)

Je ontvangt met deze shoot 150+ bewerkte beelden die vrij te gebruiken zijn. 

EXTRA
Heb je geen tijd om zelf de benodigde etenswaren en decoratie in huis te halen voor de shoot of woon je ver weg van je accommodatie? Ik kan ook de inkopen voor je doen en alles meenemen op de shootdag. Aangezien ik veel sfeershoots doe weet ik welke producten en settings het goed doen op beeld. 

+ €75,-
(en bijkomende kosten boodschappen)

Fotografie + omgeving

Minstens net zo belangrijk: laat de omgeving van je accommodatie zien! Mensen willen weten wat er te doen is. Waar kunnen ze leuk koffie drinken, welke stadjes zijn in de buurt en waar is het mooi wandelen? Met foto’s van de omgeving vertel je het verhaal van je accommodatie nog beter, je neemt vragen van potentiële gasten weg en je inspireert mensen om nieuwe plekken te gaan ontdekken. Deze shoot is inclusief fotografie van je accommodatie. Vooraf maak je een lijst met plekken die je graag gefotografeerd zou hebben en afhankelijk van de tijd ga ik deze lijst in de middag op beeld vastleggen. In totaal duurt deze shoot maximaal 6 uur.

€799,-
(excl. btw en reiskosten)

Je ontvangt met deze shoot alle bruikbare bewerkte beelden die vrij te gebruiken zijn. Dit zijn meestal 100+ beelden. De prijs van dit pakket is gebaseerd op fotografie + voorwerk, omdat ik vooraf een plan moet maken voor de meest efficiënte route. 

ONTWERP VAN WELKOMSTGIDS
Wist je dat ik ook een (online/papieren) gids voor je kan ontwerpen met informatie over je accommodatie en to-do’s in de omgeving? Een must om in je huisje te hebben liggen voor inspiratie en leuk om vooraf te versturen naar je gasten. 

Fotografie compleet

Een pakket voor wie niet kan kiezen. Eigenlijk wil je alles: fotografie van je accommodatie, mooie gestylede beelden en wat sfeervolle korte video’s, foto’s van de omgeving en misschien zelfs wel een paar foto’s waar je zelf op staat. Kies dan voor het fotografie compleet pakket. Jij geeft zelf aan wat je graag vastgelegd wilt hebben en samen maken we een plan om de uren zo efficiënt mogelijk in te delen. Ik kan bijvoorbeeld een dag de sfeer in de accommodatie vastleggen en op dag twee de omgeving fotograferen. Bij deze shoot heb je minder gestylede foto’s dan bijvoorbeeld bij de fotografie + styling shoot, maar je hebt hierbij wel meer variatie in beelden. 

Dit pakket wordt verdeeld over twee dagen en is altijd met een overnachting. Een vroege check-in en een late checkout is ideaal (hoe meer tijd, hoe meer beeldmateriaal!) Je zorgt voor deze shoot zelf voor alle benodigde etenswaren en materialen voor styling etc.

€899,-
(excl. btw en reiskosten)

Je ontvangt met deze shoot 150+ bewerkte beelden die vrij te gebruiken zijn. 

Four Seasons pakket

Ook te boeken: het ‘four seasons’ fotografiepakket – want het is natuurlijk het allerleukste om jouw accommodatie en de omgeving in alle seizoen vast te leggen toch? In totaal kom ik vier keer langs op basis van het pakket ‘fotografie compleet’ (t.w.v. €899). De seizoenen zijn natuurlijk buiten en in de omgeving het beste vast te leggen, maar ook binnen kunnen we verschillende seizoenen laten zien door middel van decoratie of aankleding. In overleg fotografeer ik waar jij behoefte aan hebt. We kunnen ook ieder seizoen nieuwe brandingfoto’s van jou maken, maar dat hoeft niet perse natuurlijk.

In ieder geval is dit een fijn pakket om je content lekker up to date te houden en om potentiële gasten te laten zien dat jouw accommodatie in ieder seizoen z’n charme heeft. Plus je hebt een serieus leuke korting van €496 als je besluit het four seasons pakket af te nemen, je betaalt per keer dan nog maar €775 in plaats van €899.

€3100,- 
(excl. btw en reiskosten per keer)

Je ontvangt met deze shoot 150+ bewerkte beelden die vrij te gebruiken zijn. 

Guesthouse mini-stories

De Guesthouse mini-stories is een leuk concept waarbij ik een uurtje kom shooten bij jou en andere gastenverblijf (of hotspot) eigenaren in de buurt. Regelmatig initieer ik via Instagram een mini-stories dag waar je je voor kunt aanmelden, maar als jij wat mensen in je omgeving kent die mee willen doen dan kun je zelf ook zo’n dag organiseren. Het concept is simpel – ik kom een uur fotograferen. Je mag zelf bepalen wat ik fotografeer in dat uur: de accommodatie/restaurant/winkel, de tuin, sfeerplaatjes, jou … uiteindelijk ontvang je na de shoot een selectie foto’s en daaruit mag je 20 favorieten kiezen (meer mag natuurlijk ook, tegen meerprijs)

Het leuke van deze shoot is dat je dit op kunt zetten met een vast groepje ondernemers in je buurt. Voor een laag bedrag heb je dan regelmatig nieuwe foto’s en kun je de content op je website en socials lekker up-to-date houden. 

€225,-
(per accommodatie, excl. btw en reiskosten)

Voorwaarden: er moeten minimaal 4 deelnemers* meedoen en de accommodaties moeten binnen een straal van maximaal 30 autominuten liggen. (*min 4/max 5 deelnemers in de zomerperiode – min 3/max 5 in de winterperiode – 4 of 5 afhankelijk van afstanden)

Contact + algemene info

Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je graag een kop koffie drinken om je plannen door te nemen?
Let’s connect. Je kunt me mailen op manon@guesthousestories.nl

Guesthouse Stories en Hey Frits zijn onderdeel van Hey Frits Studio.
kvk 80147127 – btw NL003398574B14