Guesthouse Stories

Pssst, je bekijkt deze website het beste op een computer of laptop. 

Zin om te starten met jouw guesthouse stories? Ik ben Manon en ik fotografeer interieurs. Met Guesthouse Stories help ik gastenverblijf eigenaren met het vastleggen van hun droomplekje. Met verschillende fotografie pakketten maak ik het mogelijk om jouw accommodatie zo goed mogelijk in beeld te brengen. Van basic tot uitgebreid met styling of foto’s van de omgeving. Vertel met sfeervol beeld het verhaal van jouw gastenverblijf en laat zien waarom jouw plekje uniek is. 

Eerdere samenwerkingen

57

o.a. familie buitenhuys + sea and the city + hoeve hommerich + number 9 + slapen bij hein + catch the dunes + logeerderij de kukel + olling art inn + hemelse hoeve + dromen onder de bomen + puur stokhem + bospark de vossenberg + the lodges + ted tiny house + etoile_31 + tiny house kos + b&b verborgen parel + brookerhof b&b + ory aan zee + atelier vert + boshuisje paperbird + bed & boshuisje + erve hasselo + buitenhuisje wijdebloem + ons huisje op het water + bergen 1928 + robin hill bungalow + hoeve hurpesch + moose + mos + happy windows + studio k.n.o.t. + blooming getaway houses + hotel zenzez + woodview + parel & panter + duinhuis zee + buitenplek van stek + tiny twisk + dutchen + huisjebyriann + zeeuws plaatje guesthouse + tiny house veere + de pol + het hart van alem + hotel erve bruggert + de burinkshof + boerderijkamers de beek

Over mij

Hi, ik ben Manon (1987) en sinds 2021 fotografeer ik accommodaties met Guesthouse Stories. Ik ben in het vak gerold door mijn blog Hey Frits, waarvoor ik op veel leuke plekjes in Nederland kom. Na samenwerkingen kreeg ik vaak de vraag of ze mijn foto’s ook mochten gebruiken voor op social media. Lange tijd gaf ik mijn foto’s gratis weg, maar toen ik speelde met het idee om te gaan freelancen dacht ik opeens ‘daar moet ik iets mee gaan doen!’ En zo geschiedde. Ik vind het echt heerlijk om klanten te helpen met de fotografie van hun parels, want zo voelt het voor veel gastenverblijf eigenaren toch wel. Ik reis tegenwoordig het hele land door en ik kom op de mooiste plekken, dank daarvoor! Het is leuk en gezellig om eigenaren te ontmoeten en hun verhalen te horen – en vooral passie te zien. Ik geniet ervan om mee te mogen helpen aan het verhaal van de accommodatie, het fotograferen van de plek en vooral de sfeer van een specifieke plek vast te leggen: de guesthouse stories. 

Heb je een vraag of wil je samenwerken? Je kunt mailen naar manon@guesthousestories.com

Manon Coco's Buitenhuisje