Pre arrival gids + mini shoot fotografie

< terug naar overzicht

Pre arrival gids + mini shoot fotografie

€299,- (excl btw)

Pre arrival gids + mini shoot fotografie. Shoot van 1 uur op locatie om de gids te vullen met professioneel beeldmateriaal. Lees verder voor meer informatie.

Een bestelling plaatsen kan via onderstaand formulier. Vul je gegevens in en ik neem contact met je op voor de details. 

OMSCHRIJVING

Pre arrival gids inclusief mini shoot fotografie. Tijdens de mini shoot kom ik op locatie een uur fotograferen. In de gids kunnen 6 foto’s toegevoegd worden, maar na de shoot ontvang je 15 bewerkte beelden die je vrij kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je website of social media. 

Let op: deze prijs is gebaseerd op accommodaties binnen een straal van 1 uur vanaf Amsterdam. Woon je verder weg? Dan reken ik extra reiskosten van €25 per half uur (excl btw)

De pre arrival gids is een kant-en-klaar PDF bestand dat je naar gasten kunt versturen voor aankomst. In deze compacte gids staat belangrijke informatie met de adresgegevens van je accommodatie (en eventuele instructies of een korte routebeschrijving), incheck informatie en bijvoorbeeld gegevens zoals het wifi wachtwoord en de code van een sleutelkluis. 

Ook is er een hoofdstuk ‘voorpret’ en hier kun je een aantal praktische adressen toevoegen zoals de dichtstbijzijnde supermarkt(en). De echte voorpret zit ‘m in de eetadresjes en de tips over wat te doen in de omgeving. In deze gids die je vooraf naar je gasten verstuurt kunnen ze dan alvast zien wat er te doen is in de omgeving. Willen ze uiteten? Dan kunnen ze misschien vast ergens reserveren. 

Het laatste hoofdstuk is de paklijst en die helpt je gasten met inpakken. Overzichtelijk per ruimte (keuken, badkamer, slaapkamer etc) kun je hier aangeven wat er aanwezig is in je accommodatie. Heel handig voor gasten om in een oogopslag te weten of ze eigen beddengoed, handdoeken, keukenlinnen, toiletpapier, olijfolie etc moeten meenemen.

Het document is compact en beslaat drie pagina’s, zodat je gasten vooraf niet teveel informatie krijgen maar wel op de hoogte zijn van de belangrijkste punten voor aankomst. Het PDF-bestand is gemakkelijk te lezen op mobiel, tablet en computer.

WERKWIJZE

Als je een bestelling plaatst dan neem ik contact met je op om aan de slag te gaan met je gepersonaliseerde gids. De layout van het voorbeeld op de foto’s blijft vrijwel hetzelfde (lettertypes, iconen etc), maar de foto’s en kleuren worden aangepast en de specifieke informatie van jouw accommodatie wordt toegevoegd. Uiteindelijk maak ik van het bestand een PDF die jij daarna gemakkelijk naar je gasten kunt versturen.