Huisje op hoogte bijzonder overnachten

Vipio: Airbnb van de bijzondere overnachtingen

Nou hehe, we hoeven niet meer urenlang op internet te speuren naar de leukste en meest bijzondere accommodaties in Nederland, België en Frankrijk … zo’n plekje met de wow-factor waar je normaal zo lang naar op zoek moest. Op Vipio hebben ze namelijk al deze bijzondere plekken verzameld. Vipio is hét nieuwe platform voor bijzondere overnachtingen en vakanties!

Mijn werk zit erop. Waar ik voorheen hele fijne lijstjes met leuke en bijzondere accommodaties maakte – na urenlang speuren op Airbnb – kan ik jullie nu gewoon doorsturen naar de website Vipio. Zij verzamelen namelijk alle leuke en vooral bijzondere accommodaties in Nederland en België. En dat zijn er een hele hoop en ze zijn echt heel erg leuk!

Lees ook: Logeren in een pipowagen op de Veluwe

Bijzondere overnachting

Alleen maar bijzondere overnachtingen

Dus, wil je slapen in een boomhut, pipowagen, vuurtoren, kasteel of hijskraan – om maar wat te noemen – dan kun je op Vipio allerlei leuks vinden. Het team van Vipio doet de voorselectie en komt met het leukste aanbod. Grote boekingswebsites als Booking.com en Airbnb hebben tegenwoordig zo’n ontzettend groot aanbod dat je eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet, als je op zoek bent naar specifiek bijzondere overnachtingen. Fijn dus, dat er nu een overzichtelijke website is met alléén maar deze unieke overnachtingen.

Lees ook: De mooiste natuurhuisjes in Nederland

Bijzondere overnachting

Handige functies

Je kunt rechtstreeks boeken bij Vipio, dus je wordt niet eerst heel onhandig doorgestuurd naar de originele aanbieder van de accommodatie … om daar weer helemaal opnieuw te beginnen met je zoekfilters. Handig! Je kunt op allerlei faciliteiten filteren – soort huis, ligging, geschikt voor kinderen etc – en je kunt ook selecteren op prijs (van laag naar hoog bijvoorbeeld) Dat vind ik echt wel een groot voordeel vergeleken met bijvoorbeeld Airbnb.

Lees ook: Bijzonder overnachten in Amsterdam: Mot in Mokum

Bijzondere overnachting

Veiling

Oh en ook cool: ze hebben ook een veiling op Vipio, waar je mee kunt bieden op een bijzondere overnachting of vakantie. Met een beetje geluk ga je voor een heel mooi prijsje ergens bijzonder overnachten in Nederland, België of Frankrijk!

Nog meer bijzondere overnachtingen

Websites en Instagram accounts als verzamelplaats voor bijzondere overnachtingen krijg je steeds meer. Heel handig voor ons natuurlijk! Naast Vipio zijn er nog een paar leuke pagina’s om te checken en volgen:

+ Bijzondere camping
+ Origineel Overnachten
+ Natuurhuisje
+ Bijzondere Overnachting

 

33 comments on “Vipio: Airbnb van de bijzondere overnachtingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.