Vegetarische burger met cheddar en avocado Vegetarische Slager hamburger

Vegetarische burger met cheddar en avocado

Wat mij betreft de lekkerste burger ever! Ik at ‘m eerst altijd met een echte hamburger, maar sinds ik geen vlees meer eet ben ik hard op zoek gegaan naar een waardige vervanger.

Veel vegetarische burgers zijn het voor mij net niet; de smaak is gewoon niet zoals een echt stukje vlees. Logisch natuurlijk, maar het burger recept ging daarmee ook de kast in. En toen at ik de vegetarische mc2 burger van De Vegetarische Slager.

Het is nog geen sappig stukje Angus Beef en het smaakt meer zoals de 10-in-een-pak-uit-de-vriezer-hamburger maar hey … als vervanger is dit echt geweldig! Heb je nou geen zin in een vleesvervanger maak deze hamburger dan zeker met een echt stukje vlees; het gaat om deze gouden combinatie. Eet de burger altijd met een Italiaanse bol, dat is echt het allerlekkerst. En als je geen cheddar in huis hebt (net als ik laatst, help!) ren dan naar de supermarkt en koop het alsnog, want het hoort er echt bij. Check dan ook meteen even of je avocado eetrijp is, want ook zonder dat heerlijke stukje groen moet je deze burger niet maken.

Vegetarische burger met cheddar en avocado Vegetarische Slager hamburger

Italiaanse bol // vegetarische burger van De Vegetarische Slager // cheddar // avocado // rode ui // tomaat // komkommer // mayonaise // ketchup 

RECEPT 

Snijd een paar plakjes avocado, rode ui, tomaat en komkommer. Veel is lekker, maar bedenk dat je hap steeds groter wordt, want het is al een hoge toren. Snijd de Italiaanse bol doormidden en besmeer een kant met mayonaise en ketchup.  Bak de burger in de pan en leg er een plakje cheddar op die je nog even laat smelten. Daarna stapelen naar keuze!

Zin in meer ongezond eten dan moet je ook zeker de Nacho’s for dinner proberen.

1 comment on “Vegetarische burger met cheddar en avocado

  1. Pingback: Verrassend lekkere vegetarische BBQ recepten | Hey Frits

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.