planten interieur groen thuis

Planten in je interieur

Yes, super cheesy maar planten doen het echt: ze maken je interieur compleet! Hoe meer hoe beter zou ik zeggen.

Ik ben gezegend met een jonge kat in huis, dus mijn planten hebben helaas allemaal langzaam het loodje gelegd afgelopen jaar. Ze worden besprongen, omgehaald en kaalgevreten. Maar als je geen terroriserend beest in huis heb dan kun je het allemaal doen: mooie planten in huis.

Frits planten groen interieur

Planten zijn hip

Tegenwoordig wordt er ook steeds meer aandacht besteed aan planten in je interieur. Op de website Mooi wat planten doen kun je alles vinden over planten en verzorging en vind je zelfs een heuse plantenwijzer met vet veel informatie over kamerplanten. Dan kun je online al bekijken wat je mooi vindt!

planten groen interieur

URBAN JUNGLE
Er worden hippe boeken gepubliceerd zoals Urban Jungle van Urban Jungle Bloggers waarin ze met fantastische fotografie laten zien hoe mooi planten in je interieur zijn. Als je dit boek hebt gelezen wil je jouw woonkamer waarschijnlijk omtoveren tot een botanische oase.

Urban Jungle boek planten groen interieur

WILDERNIS
In Amsterdam kun je voor groene hipheid terecht bij Wildernis op de Bilderdijkstraat. Zoals ze zelf mooi omschrijven:

Wildernis is een ‘Stadstuinwinkel nieuwe stijl’ vol met kamerplanten, thee, koffie & taart, cursussen/workshops, toffe bakken, plantenhangers, botanische prints, kleine en grote (groen)cadeaus, tuinierspullen, potgrond, zaden, (tuin)boeken, eindelijk echt mooie plantenpotten, en nog veel meer. Alles groen, groen, groen…

Wildernis planten amsterdam winkel groen

Ga je dus verdiepen in de kamerplantenwereld. Ik weet zeker dat je blij wordt van al dat groen in huis. Het is ook nog een idee om wat kamerplanten aan te schaffen in het begin van het jaar, als de kerstboom net weer het huis heeft verlaten. Dan voelt een huis altijd helemaal leeg en ongezellig. Juist dán is het perfect om planten aan je interieur toe te voegen. Hop, weg leegte. welkom gezelligheid.

0 comments on “Planten in je interieur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.