HEY FRITS

Hey Frits is een online magazine met travel, lifestyle en food.

's-Hertogenbosch Den Bosch

Meet Frits! Hey Frits is het blog van Manon van den Oort (1987). Geboren in Brabant en aan het genieten van het leven in Amsterdam. Een fantastische plek om steeds weer thuis te komen.

Zoals de naam al doet vermoeden (not) gaat Hey Frits over reizen, lifestyle en food. Een online magazine met alleen maar toffe content. Een moodboard, maar dan in beeld én tekst. Een plek om geïnspireerd te raken door travelstories, eerlijke meningen, mooie foto’s en insider tips. Mijn vakantieverhalen opschrijven heb ik altijd al gedaan, en de drang om deze verhalen met anderen te delen werd steeds groter.

Dit is geen plek om te pronken met mijn foto’s en verhalen, maar juist om mijn ervaringen (goed of slecht) te delen en te kunnen inspireren. En ook vooral een plek waar ik ook zélf verhalen terug kan lezen op een regenachtige maandagavond. Weer even wegdromen bij zonnige plekken en leuke steden. En wat doe je als je niet op reis bent? Juist, lekker eten! Fijne vegetarische recepten zonder teveel gedoe. Dat is wel zo fijn.

Hey Frits is reizen, lifestyle én food en dat laatste doe ik sinds januari 2017 vegetarisch. Cold turkey gestopt en dat bevalt absoluut prima! De recepten die ik deel zijn dus allemaal zonder vlees en ik hoop daarmee jou ook een dagje (of weekje, maandje of altijd?) meatless door het leven te laten gaan.

En die naam? Hey Frits is een ode aan mijn kat Frits. Gewoon, omdat het zo’n tof wezentje is.