HEY FRITS

Hey Frits is een online magazine met travel, lifestyle en food.

 

 

Meet Frits! Hey Frits is het blog van Manon van den Oort (1987). Geboren in Brabant en aan het genieten van het leven in Amsterdam. Een fantastische plek om steeds weer thuis te komen na mooie reizen en weekendjes weg.

Hey Frits is een online magazine over reizen, lifestyle en food. Een plek om geïnspireerd te raken door travelstories, fijne (vegetarische) recepten, eerlijke meningen, mooie foto’s en insider tips. Hier vind je hotspots van Europese steden, vertel ik je waar je heen moet op reis en laat ik je zien hoe lekker de vegetarische keuken is.

“Van oorsprong was Hey Frits mijn persoonlijke dagboek met reisverhalen. Ik schrijf graag alles op zodat ik jaren later alles kan herbeleven om mooie herinneringen op te halen. En wat is een reisverhaal nou zonder foto’s? Ik geniet ervan om een zo compleet mogelijk reisverhaal te creëren en andere mensen daar tegenwoordig van mee te laten genieten. Ik kreeg zo vaak de vraag of ik nog tips had voor een bepaalde bestemming, dat ik besloot ze allemaal op te schrijven en te delen met de wereld. En wat is dat leuk! Ik wil mensen inspireren en van informatie voorzien over mooie en bijzondere bestemmingen op deze geweldige planeet. Eerlijke verhalen – want er is ook weleens iets niet zo leuk – maar bovenal enthousiaste verslagen met veel beeldmateriaal. Reizen is zo heerlijk, maar de voorbereidingen zijn net zo fijn!”

En die naam? Hey Frits is een ode aan mijn kat Frits. Gewoon, omdat het zo’n tof wezentje is.