Brandt & Levie boek worst

Of je worst lust

Brandt&Levie zijn worstenmakers uit Amsterdam. Droge worst met venkelzaad en worst met lavendel komen onder andere bij hun vandaan. Een fantastisch merk met een geweldige huisstijl. En nu hebben ze in diezelfde huisstijl ook een boek gepubliceerd: De worst story.

Ik koop veel boeken alleen om hun mooie kaft. Staat mooi in m’n boekenkast en is gewoon fijn om naar te kijken. De meeste van mijn prachtige boeken heb ik nog nooit gelezen (schaam, schaam). Het boek van Brandt&Levie vroeg ik voor mijn verjaardag en ik dacht dat hiermee hetzelfde zou gebeuren. Misschien komt het omdat het boek roze is dat het toch mijn aandacht trok, maar ik heb het boek van voor tot achter helemaal uitgelezen.

Brandt & Levie boek worst

Noem het een receptenboek met waanzinnige inleiding, noem het een autobiografie of noem het een reisverhaal. Eigenlijk is het dat allemaal. Een heerlijk varkensroze boek over het succes van drie Amsterdamse knullen die met hard werken (heel hard werken!) iets moois bereikt hebben. Leuke persoonlijke foto’s ondersteunen de tekst en de recepten achterin wil je ook allemaal proberen na het lezen van dit boek.

Brandt, Levie & van Wersch
Ik heb op een druilerige zondagmiddag genoten van het levensverhaal van deze drie jongens. En ik klap ook even in mijn handen voor Brandt&Levie nummer 3: Geert van Wersch. Die heeft besloten dat zijn naam wel geschrapt mocht worden in de bedrijfsnaam. Brandt, Levie & van Wersch bekte namelijk niet zo lekker. En nu denkt de hele wereld dat het een tweemanszaak is.

Zo, en nu kan hij pronken in mijn kast. Het mooie roze boek.

Wil je ‘m ook hebben? Je koopt ‘m bij Bol.com

Brandt & Levie boek worstBrandt & Levie boek worst
Brandt & Levie boek worst

0 comments on “Of je worst lust

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.