Mooie accommodaties op Lieblingsquartiere

Lieblingsquartiere: Deze website verzamelt de mooiste vakantiewoningen

Zorg dat Google Translate de pagina vertaalt en ga er zeker lekker voor zitten als je net als ik een ‘sucker’ bent voor mooie woningen. De Duitse website verzamelt namelijk de mooiste accommodaties, en trust me … ze zijn mooi!

De eisen: stylish, buitengewone architectuur en bijzondere locaties. Lieblingsquartiere verzamelt de mooiste – allermooiste – vakantiehuizen en appartementen aan zee, in de stad, op het platteland of in de bergen. verzamelwebsites zijn fijn, zeker als er alleen maar mooie dingen op staan.

Mooie accommodaties op Lieblingsquartiere

De beste ideeën ontstaan bij een goed glas wijn

Lieblingsquartiere is de gezamenlijke passie van een team in Hamburg. Het idee is ontstaan tijdens een goed glas wijn. Met korte teksten en prachtige foto’s inspireren ze je om gewoon direct je koffers te pakken en te gaan. Dagelijks zoeken ze in tijdschriften, op blogs en social media accounts naar de parels, en alleen de mooiste accommodaties krijgen een plekje op de site. Die overigens ook prachtig is, om er maar even een hondertal superlatieven in te gooien. Maar ik ben gewoon zo gek op mooie dingen!

Mooie accommodaties op Lieblingsquartiere

Mag wat kosten zeker?

Nou, eigenlijk valt dat nog best wel mee. Het is natuurlijk een beetje afhankelijk van de grootte van de accommodatie, maar er zijn gewoon appartementen vanaf 40 euro per nacht te vinden. Uiteraard zitten er ook pareltjes tussen die 150 tot 200 euro per nacht kosten, maar het is dus niet allemaal onbetaalbaar en een ver van je bed show. Dat is dan ook weer fijn toch?

Mooie accommodaties op Lieblingsquartiere

Dus … Sla ‘m op onder je favorietjes en haal ‘m weer tevoorschijn als het tijd is om op vakantie te gaan. Je vakantie wordt extra leuk als je in deze paradijsjes mag verblijven! Durf ik om te wedden.

Nog meer mooie pareltjes, maar dan in Nederland: Hotel Stroom in Rotterdam en Little Duke in Den Bosch

28 comments on “Lieblingsquartiere: Deze website verzamelt de mooiste vakantiewoningen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.