Let´s be nomads travel reizen bus

Let´s be nomads

Wauw, dit is awesome! Een Amerikaanse schoolbus ombouwen tot rijdend hostel en dan door Europa crossen naar besneeuwde bergtoppen en de beste surf stranden. Dat is best wel goed bedacht. Let’s be nomads!

Zo’n verhaal begint natuurlijk met mensen die de hele wereld al gezien hebben en op een van hun reizen bedachten dat dit concept weleens heel leuk zou zijn. Mooie dromen heeft iedereen, maar deze was wel heel bijzonder. Let’s be nomads is bedacht door de Belgische Val en Tim en was in eerste instantie gewoon een grappig idee, maar as we speak rijdt deze bus door Oostenrijk voor de Winter Tour 2016-2017.

Let´s be nomads travel reizen bus

Drie jaar rijden ze rond met deze gele bolide. Kriskras door Europa en je kunt een paar nachten of een paar weken met ze mee. Er is plaats voor zes personen en samen met de andere gasten heb je een totaal andere hostel-ervaring dan normaal. Je reist samen en verblijft in een piepkleine ruimte met z’n allen, maar vet is het wel. Samen koken en eten, samen films kijken en met z’n allen skiën, surfen of mountainbiken. Ja, sportief zijn is wel handig als je een bed boekt bij dit rijdende hostel. Is geen must natuurlijk, maar als je liever met Netflix op de bank hangt dan kun je wel een grotere kamer vinden waarschijnlijk.

Wauw, wat een awesome concept. Het is dat ik nog nooit op skies heb gestaan en dat surfen en mountainbiken ook niet echt mijn ding is, anders zou ik direct een bed boeken. Wat een avontuur!

Let´s be nomads travel reizen bus Let´s be nomads travel reizen busLet´s be nomads travel reizen bus

Volg Let’s be nomads ook op Instagram!

Alle beelden via Let’s be nomads en Instagram. 

 

 

0 comments on “Let´s be nomads

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.