Hier wil je heen: Veggie festival in Amsterdam 15 – 17 juni

Een feestje voor de flexitariërs, vegetariërs en veganisten, maar vleeseters zijn juíst meer dan welkom. Hoe je eet en wat je ook eet, het Veggie Festival is voor iedereen interessant! Ga proeven en ontdekken … hier worden zelfs de vleeseters verrast. 15 t/m 17 juni op de NDSM-werf in Amsterdam.

Fact: de wereld gaat eraan als we ons gedrag niet veranderen. Ik kan het wel subtieler brengen, maar dit zijn de feiten nu eenmaal. In Nederland zijn al veel mensen goed bezig om bewuster te leven, maar van een van de grootste milieu-killers kunnen we maar slecht afstand doen: vlees. Daarom een hoera voor een nieuw festival van eigen bodem, Veggie Festival in Amsterdam. Hier maak je kennis met een plantaardige levensstijl, proef je vleesvervangers en ontdek je overheerlijke recepten.

Veggie Festival Amsterdam

Stoere veggie burgers

“Wees verzekerd van kleurrijke groentegerechten, stoere veggie burgers die de vleeseter verrassen, mezzes en falafel, homemade lemonades, de nodige GT’s, speciaalbier en natuurlijk een goede vibe, bruisende tunes en een toffe locatie.” Nou, niks meer aan toevoegen. Klinkt als een heerlijke feestje. Dagelijks worden er ruim 15 unieke food experiences neergezet. Van kleine foodtrucks tot bekende vega-toppers (hier kun je de eerste plantaardige biefstuk proberen!) en inspirerende groentechefs. Stippel je route vast uit en zorg dat je drie dagen van tevoren niets eet, want hier ga jij in een huiskamerambiance met fijne eethoekjes en terrassen bewust genieten. Denk aan guilty pleasures, bbq, burgers, wereldkeuken, salades en natuurlijk de zoete toetjes. En dat allemaal plantaardig! Give it a change.

Veggie Festival Amsterdam

Veggie Festival: de belangrijke informatie

Dus, nog even voor de volledigheid. 15, 16 en 17 juni in de Scheepsbouwloods op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. For your information: dat is overdekt, dus ook bij slecht weer gaat het gewoon door! YAY. Tickets kosten 9,90 exclusief servicekosten en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Openingstijden vind je hieronder, en voor tickets, praktische informatie over parkeren en hoe je er komt verwijs ik je door naar de website van Veggie Festival.

Vrijdag 15.00 – 23.00 uur
Zaterdag 12.00 – 23.00 uur
Zondag 13.00 – 23.00 uur

Oh, en als je dan toch in Amsterdam Noord bent, dit zijn dé hotspots van dit moment!

22 comments on “Hier wil je heen: Veggie festival in Amsterdam 15 – 17 juni

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.