Koffie uit Rotterdam

De Koffiebox – ontdek de lekkerste koffie uit je eigen stad

Support your locals! In het begin van de corona-crisis was dit natuurlijk hard nodig, maar eigenlijk is het gewoon hartstikke leuk om te blijven doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van lokaal gebrande koffie uit je eigen of favoriete stad? Met De Koffiebox van Koffietje.nl kun je iedere maand kennismaken met specialty koffie, gebrand door lokale branderijen uit één stad.

Het concept van De Koffiebox is simpel: iedere maand een nieuw proefpakket met koffiebonen van de beste koffiebranderijen uit een Nederlandse stad. Maandelijks ontdek je nieuwe smaken uit verschillende steden, en uiteindelijk kun je je favoriet kiezen (of je gewoon keer op keer blijven laten verrassen!). Of jouw favoriete koffie nou uit je eigen stad komt of niet, je koffie is sowieso in Nederland gebrand dus dat is al super leuk!

Koffie uit Rotterdam

Lees ook: hotspots Breda – een cityguide langs de leukste adresjes

Het proefpakket

Je zit trouwens niet vast aan een maandelijks abonnement bij De Koffiebox, maar je kunt gewoon bestellen als je daar zin in hebt. Zie je bijvoorbeeld dat de volgende editie Nijmegen is en blijkt dat jouw woonplaats of favoriete stad te zijn, dan kun je het proefpakket bestellen. Maar het is natuurlijk ook super leuk als je de koffie kunt bestellen uit een stad waar je goede herinneringen aan hebt na een leuke stedentrip of om je totaal te laten verrassen door een stad.

Koffie uit Rotterdam

Waar gaat de volgende stedentrip heen?

Zie het ook als inspiratie voor je volgende tripje: je hoeft niet zelf te kiezen naar welke stad je binnenkort een weekendje weg gaat, maar je laat de stad door De Koffiebox bepalen! Grote kans dat je de koffie uit het proefpakket ook in de locale horeca daar kunt proeven.

Koffie uit Rotterdam

Wat kost het?

Altijd goede koffie uit één stad, dus ook iedere maand een andere prijs voor het proefpakket. Afhankelijk van de koffiebranderijen en de boonsoorten die ze selecteren bij De Koffiebox worden er prijsafspraken gemaakt. Je hebt de prijs ook nog zelf in de hand door te kiezen voor één of meerdere zakken uit het proefpakket. Je kunt ongeveer uitgaan van prijzen tussen de €12,00 en €29,95 (afhankelijk van het aantal zakken dat je kiest).

Koffie uit Rotterdam van de Koffiebox

WIN De Koffiebox Rotterdam (gesloten)

Hey Frits mag een proefpakket met espressobranding koffiebonen weggeven! Deze koffiebox is de Rotterdam-editie, met koffie van Giraffe Coffee Roasters en Manhattan Coffee Roasters. Laat in een reactie weten waarom jij deze koffiebox graag zou willen winnen en wie weet drink jij binnenkort wel overheerlijke koffie van Rotterdamse koffiebranders thuis. Let op: het gaat om hele koffiebonen die je zelf moet malen!

Koffie uit Rotterdam

DisclaimerDit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Je leest echter mijn eerlijke mening over het product of dienst. 

22 comments on “De Koffiebox – ontdek de lekkerste koffie uit je eigen stad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.