Mad about Copenhagen Kopenhagen website blog

Bloghunt // Mad about Copenhagen

Binnenkort een stedentrip naar Kopenhagen op de planning en fan van lekker eten? Check dan de website en Instagram van Mad About Copenhagen zeker even. Alleen maar mooie foto’s van heerlijk eten in deze te gekke stad.

Dat Kopenhagen mega tof is weet ik al een tijd, maar deze blog had ik toch wel eerder willen kennen. Fijne food stories over leuke plekken en curated thema guides geven je een walhalla met plekken om te bezoeken in Kopenhagen.

Mad about Copenhagen Kopenhagen website blog

Een hele fijne pagina met categorieën geeft je een kant-en-klare lijst met de beste plekken om te eten. Aan adressen doen ze helaas niet, dus je moet zelf alvast wat voorwerk doen of ter plekke even een wifi-verbinding fixen zodat je op kan zoeken waar in de stad deze plekken precies te vinden zijn.

Mad about Copenhagen Kopenhagen website blog Mad about Copenhagen Kopenhagen website blog

“Copenhagen is heavily saturated with incredible cafés, bars, bakeries, restaurants and foodie events. It’s almost stressful choosing where to go for brunch or a good coffee, and knowing where to look in the first place. Mad About Copenhagen makes discovering great foodie places and events easy.”

De Instagram pagina van Mad About Copenhagen is een verzamelplaats met ‘regrams’ van foto’s die ze tegenkomen van hun geweldige stad. Coole bars, goede restaurants en leuke coffee spots passeren zo allemaal de revu. Check ook de locatiekaart zeker, zo kun je zien waar leuke spots zijn in de buurt van bijvoorbeeld je hotel of airbnb.

Mad about Copenhagen Kopenhagen website blog Mad about Copenhagen Kopenhagen website blogMad about Copenhagen Kopenhagen website blog

Mocht die trip naar Kopenhagen nog niet op de planning staan dan krijg je na het zien van deze heerlijke plekken toch zin om meteen een ticket te boeken? Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik weer mag, en dan gaan deze website en Instagram onder de sneltoetsen.

Website // Mad about Copenhagen
Instagram // @madaboutcopenhagen

 

0 comments on “Bloghunt // Mad about Copenhagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.