Hotel Stroom Rotterdam Nederland

Bijzonder overnachten in Hotel STROOM in Rotterdam

Hoera voor Rotterdam! En hoera voor Hotel STROOM. Wat een fantastische match. Hipheid en luxe in Delfshaven. Je weet wel, de mooiste plek van Rotterdam.

Ik kom te weinig in Rotterdam. Dat realiseer ik me nu ik terugdenk aan mijn fantastische weekend in Hotel STROOM. Leuke restaurantjes, geweldige musea en die heerlijke rauwe sfeer, dat doet een mens goed. Zelfs als je uit 020 komt.

Dit hotel boek je niet omdat je een weekendje Rotterdam doet, je gaat naar Rotterdam voor dit hotel.

Hotel STROOM Rotterdam Nederland

Hotel STROOM

STROOM pronkt aan een industriële kade, in een voormalige elektriciteitscentrale in de wijk Delfshaven. Een hotel, brasserie, espresso bar, bakkerij en hele coole locatie met rooftop terras … STROOM is het gewoon allemaal. Het hotel heeft luxe en moderne kamers waar over nagedacht is. Er loopt een soort van rode draad door het concept in de vorm van slapen en badderen. Alle kamers zijn namelijk voorzien van een waanzinnig goed bad (of heerlijke douche) en een extreem comfortabel bed met een heel fijn dekbed. Daar kan een mens zo blij van worden. Dit hotel boek je niet omdat je een weekendje Rotterdam doet, je gaat naar Rotterdam voor dit hotel.

Hotel STROOM Rotterdam Nederland
Hotel STROOM Rotterdam Nederland

Split Level Studio met sauna

Als je het doet, dan doe je het goed. Daarom boekte ik de Split Level Studio met sauna. OMG, wat een kamer. Ik kan heel erg blij worden van strak design. Less is more, natuurlijke kleuren en materialen. Dat soort dingen. Dus deze studio kon ik wel waarderen. Je hebt hier maar liefst twee verdiepingen tot je beschikking: boven slaap je en beneden start je wellness-leven. Van boven kijk je via de vide het grote bad in, en vanuit het bad wandel je zo naar de (infrarood)sauna om daarna in de dubbele inloopdouche af te koelen. Niks meer aan doen toch?

Meer Nederland? Wat dacht je van een weekend Maastricht!

Hotel Stroom Rotterdam NederlandHotel STROOM Rotterdam Nederland

Nog wat praktische informatie

Het hotel heeft drie verschillende kamertypes: studio, maisonnette/duplex studio en een loft. Een beetje variërend van 100 tot 200 euro per nacht. Als je net als wij wilt relaxen in je eigen infraroodsauna (ja, aanradertje hoor!) dan kun je de kamer via het hotel boeken. Via boekingssites is die kamer niet te boeken.

Rotterdam / Bar, Lounge, Kitchen en Hotel: STROOM is de leukste landingsbaan van een bruisende stad, een eigenzinnige plek gecreëerd in een voormalige energiefabriek.

Adres // Lloydstraat 1, Rotterdam
Website // STROOM Rotterdam

Hotel Stroom Rotterdam Nederland
Foto via Stroom Rotterdam
Hotel Stroom Rotterdam Nederland
Foto via Stroom Rotterdam

3 comments on “Bijzonder overnachten in Hotel STROOM in Rotterdam

  1. Pingback: Slapen in een Amsterdams brugwachtershuisje - Hey Frits

  2. Pingback: Lieblingsquartiere: Deze website verzamelt de mooiste vakantiewoningen | Hey Frits

  3. Pingback: Weekendgids Rotterdam: dit zijn dé hotspots | Hey Frits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.