Amsterdam Nederland Europa Cityguide reisgids your little black book

De Amsterdam City Guide

Het lukt niet vaak om een reisgids te maken van een stad die voor toeristen én locals interessant is, maar het is Your Little Black Book gelukt met De Amsterdam City Guide. Wat een awesome ding is dat!

Ik ben al jaren een (neppe, Brabantse) local en ik weet ondertussen de leuke plekjes in de stad wel te vinden. Maar stiekem komt dat omdat ik de website van Your Little Black Book ook al jaren volg. Alle nieuwe hotspots zijn daar te vinden, inclusief mooie foto’s. En deze fijne, hippe plekken zijn nu gebundeld in een tof boekje: De Amsterdam City Guide.

Handig, klein en overzichtelijk

Per stadsdeel worden de leukste hotels, restaurants en cafés voor je verzameld en de bijbehorende wandelingen maken de trip compleet. Er is heel handig en overzichtelijk onderscheid gemaakt in citytrips van 24, 48 en 72 uur zodat je precies weet hoeveel je kunt zien in het aantal dagen dat je in Amsterdam bent.

Amsterdam Nederland Europa Cityguide reisgids your little black bookAmsterdam Nederland EuropaAmsterdam Nederland Europa Cityguide reisgids your little black book

Nederlands- én Engelstalig

Voor toeristen is het een top reisgids (want ook in het Engels verkrijgbaar) om hippe plekken te ontdekken en niet op troosteloze plekken als het Leidseplein te eindigen. Voor locals is het een prima naslagwerk als je even inspiratieloos bent waar je vanavond zal eten en/of borrelen. Ik ben fan!

De Amsterdam City Guide is verkrijgbaar in het Nederlands én Engels bij Bol.com

0 comments on “De Amsterdam City Guide

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.