6x de leukste Airbnb's in Griekenland

6x de leukste Airbnb’s in Griekenland

Het is altijd goed vertoeven in Griekenland. Of je nou op het vasteland blijft of een van de eilanden bezoekt: succes gegarandeerd. Dit zijn de 6 leukste Airbnb’s in Griekenland.


Yes, ik heb weer een paar pareltjes voor je gevonden hoor. Deze keer in het mooie Griekenland, want wat is het daar altijd fijn. Zongarantie, lekker eten en die prachtige mediterraanse architectuur. En zoals je van Hey Frits gewend bent: allemaal (onder de) 100 euro per nacht. Komen ze!

1. Boho style op Mikonos

Boho style Airbnb Mikonos Griekenland

Ik begin meteen met mijn persoonlijke favoriet. Op het eiland Mikonos – bekend van die windmolens enzo – vind je dit waanzinnig appartement. Alefkandra Studio is een fijne mix van boho en de Griekse architectuur. Veel wit, de typische blauwe kleuren maar ook lekker hip ingericht. Met z’n tweeën logeer je hier vanaf 77 euro per nacht. Er kunnen maximaal 4 personen logeren. De prijs per nacht is dan iets duurder – vanaf 137 euro – maar de prijs per persoon per nacht is dan maar 35 euro. Ik zeg doen!

2. Op het platteland van Olympia

Airbnb Olympia Griekenland

Zo, dit is toch even een lekker huisje. Midden op het platteland, dus rust. Hangmat, zwembad en … een hele grote buitenkeuken. Over zo’n vakantie kun je alleen maar dromen toch! Country house in Ancient Olympia is dan ook nog eens perfect gelegen als je van cultuur houdt, want hier zit je dus op de plek waar de Olympische Spelen ooit zijn begonnen. Bam. Niks meer aan doen. Prijs per nacht: 77 euro. Maximaal plaats voor 2 personen.

3. Boomhut op Corfu

Boomhut op Corfu

Logeren in boomhutten wordt steeds meer een ding. Maar hoe leuk is het ook om zo lekker tussen de bomen te slapen. Dit huisje op het eiland Corfu is in ieder geval super leuk, ik wil erheen! The Tree house in Ano Korakiana ligt niet helemaal in the middle of nowhere, want het hoort bij een groot landgoed. Maar, toch lekker ‘even wat verder weg’ en heerlijk rustig. Voor 65 euro per nacht kun je hier met z’n tweeën logeren.

Lees ook: Genieten op het Griekse eiland Corfu

4. Op het Griekse eiland Naxos

Airbnb op Naxos Griekenland

Naxos is op en top Griekenland. En als je dan ook gaat logeren in Theros boutique house dan is het plaatje compleet. Voor 60 euro per nacht logeer je hier met twee personen, maar eigenlijk kun je hier met 6 personen vakantie vieren. Dan is de prijs per nacht 120 euro, maar jouw prijs per persoon per nacht is dan 20 euro. Yay for that.

5. Droomhuis aan het strand

Houten huis aan het strand van Griekenland

In het plaatsje Paliouri ligt dit fantastische houten huisje, aan het strand. Slechts 34m2 groot, maar wel direct aan het strand – dat zei ik net ook al, maar check dat uitzicht – en super modern ingericht. Er is een buitendouche (goals!) en je kunt de deuren van het huisje van links naar rechts helemaal opengooien. Wauw. Met z’n tweeën betaal je 80 euro per nacht, als je met vier personen komt, kost het 110/4 = 28 euro per nacht.

6. When in Athene

Airbnb in Athene

Je moet het leuk vinden, deze kleurexplosie. Maar als je er blij van wordt dan heb je een leuk plekje in Athene. Deze Dream studio hidden by multi level garden ligt op 30 minuten lopen van de Acropolis, in een artistieke wijk. Leuk leuk. Kost 30 euro per nacht als je met twee personen komt, 40 euro per nacht als je met drie gasten verblijft. Hop, hop … naar de hoofdstad.

34 comments on “6x de leukste Airbnb’s in Griekenland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.