Airbnb Nederland Scheveningen

5x Airbnb onder 100 euro // We blijven lekker in Nederland

Iedere maand verzamel ik de leukste Airbnb’s voor je. Geen probleem, leuk zelfs. Maar waarom steeds de landgrenzen over als er in Nederland ook een hoop parels te vinden zijn? Dus deze maand een Holland editie, want ons kikkerlandje heeft een hoop mooie plekken met prachtige Airbnb’s!

Nederland is eigenlijk altijd mooi. Als we genieten van een mooie zomer, wanneer de blaadjes van de bomen vallen in honderd tinten oranje en geel, als het landschap bedekt is onder een pak sneeuw en zeker wanneer de bomen en bloemen in het voorjaar weer in bloei staan. ‘Staycation’ wordt ook steeds meer een dingetje onder reizigers, want waarom ver weg als het dichtbij ook zo mooi is?

Deze vijf pareltjes vond ik op Airbnb voor onder de 100 euro per nacht. Ga naar het strand, verblijf in the middle of nowhere om helemaal tot rust te komen of ontdek een kleine, nieuwe stad. Waar ga jij naartoe?

Scandinavisch design in Scheveningen

Airbnb Nederland Scheveningen

Airbnb Nederland Scheveningen

Scheveningen is natuurlijk al hartstikke leuk omdat het prachtige strand er aan je voeten ligt, maar als je dan ook nog eens in dit huisje gaat logeren … nou dan kan je mini-vakantie echt niet meer stuk! Vanaf 69 euro slaap je in ‘Beach Apartment 5‘, waar je met drie personen kunt logeren. De hosts van dit appartement hebben nog veel meer van dit soort stylishe woningen te huur op Airbnb, dus zoek zeker even verder op ‘Scheveningen’ als dit je bevalt.

Binnenkijken bij nog meer Airbnb’s? 5x de tofste Airbnb’s onder de 100 euro

Jaren ’30 huis in Noordwijk

Airbnb Nederland Noordwijk

Airbnb Nederland Noordwijk

Noordwijk aan Zee is fijn! Ik ken veel mensen die het strand daar het fijnste van heel Zuid-Holland vinden, dus dat moet je dan ook maar eens met eigen ogen gaan bewonderen, toch? Witsand Strandhuis ligt op loopafstand van het strand, en kost vanaf 100 euro per nacht. Fijn detail: je kunt hier wel met 6 personen slapen. Dus dan kost het je nog geen 20 euro per nacht. Vet mooi huis om met je familie of vrienden te verblijven.

Knus huisje in Zeeland

Airbnb Nederland Kloosterzande

Airbnb Nederland Kloosterzande

Als je toe bent aan rust en ruimte, stap dan in de auto richting Zeeland. In Kloosterzande ligt dit mini-huisje waar je met twee personen kunt verblijven. Het kost je vanaf 76 euro per nacht, en dan verblijf je in een gehucht met een grote tuin, grenzend aan akkervelden en op loopafstand van het water. Dit is zo’n plek waar je even helemaal kunt opladen en waar je geniet van stilte en natuur. En dat heeft een mens soms ook hard nodig!

Een woonboot in Broek in Waterland

 

Onder de rook van Amsterdam ligt het pittoreske Broek in Waterland. Hier wil je heen! Alle dorpjes hier in de omgeving zijn schilderachtig mooi en deze woonboot maakt dat plaatje nog een beetje mooier. Het interieur is awesome, en het feit dat je hier vanaf je steiger het water in kunt springen is natuurlijk nog veel toffer. Vanaf 95 euro per nacht kun je hier met 4 personen logeren. Dus dat is eigenlijk 25 euro per persoon. Dus waar wacht je nog op?

Toch zin om het buiten Nederland te gaan zoeken? Dit zijn 5 toffe Airbnb’s onder de 100 euro. 

In het centrum van Woerden

Airbnb Nederland Woerden

Dit mini-huisje van 24 m2 ligt in het centrum van Woerden, en dat ligt dan weer op een gunstige locatie tussen Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Dit gezellige stadje heeft een historisch centrum, en vanuit dit knusse appartementje ga je dat allemaal ontdekken. En de prijs? Vanaf 65 euro per nacht slaap je met 2 personen in dit stylish huisje in Woerden.

Als je dan toch lekker in Nederland gaat blijven, welk huisje zou jij dan kiezen?

Pinterest 5x airbnb Nederland

33 comments on “5x Airbnb onder 100 euro // We blijven lekker in Nederland

  1. Pingback: Hoe je 46 dagen op reis kunt met 25 vakantiedagen! | Hey Frits

  2. Pingback: Airbnb op Bali: 6x (ver) onder de 100 euro! | Hey Frits

  3. Pingback: 6x bijzonder overnachten in Nederland en België - Hey Frits

  4. Pingback: De mooiste natuurhuisjes in Nederland - Hey Frits - Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.