4x de mooiste gerechten via Pinterest

Nergens meer inspiratie dan op Pinterest. Het is vooral mooie plaatjes kijken en verzamelen, en de borden staan stuk voor stuk vol meer prachtige beelden. Ik vind het de moeite waard om eens een paar van die foto’s door te klikken en achter de recepten van een aantal stunning gerechten te komen. Kijk je mee?

Bosbessentaart van The Awesome Green

 

Maak een taart van bosbessen, en dit is het resultaat. Hier wil je toch meteen het recept van hebben? Heb je mazzel, daar zorg ik natuurlijk even voor. Sowieso is The awesome green er eentje om te bewaren, want er staan heerlijk (groene) recepten op die allemaal awesome gefotografeerd zijn.

IJs met hele bijzondere smaken

Mooie Pinterest gerechten
© Broma Bakery

Neem even in je op wat je ziet. De ingrediënten van dit ijs ga je nooit raden, want de combi is uuuuhm … bijzonder? Een betere omschrijving dan Broma Bakery kan ik zelf niet uit m’n mouw toveren, dus ik citeer: A creamy, slightly spiced coffee ice cream made with Vietnamese cinnamon and dried mission figs. Holy. Cow. Nieuwsgierig geworden? Check het recept op de website.

Brioche met heel veel lekkers

Mooie Pinterest gerechten
© The Brick Kitchen

Men oh men, looking good! Dit recept komt van The Brick Kitchen en ziet er al amazing uit, moet je nagaan hoe dit smaakt. Ik heb wel een soort van idee … stap voor stap word je door het recept geloodst, om uiteindelijk dit heerlijke ding voor je te hebben staan. Trouwens ook chapeau voor de foto’s … ze zijn zo scherp, zo licht en zo perfect.

Chocolade ijsjes!

 

En nu … ijsjes maken! Deze zijn toch gorgeous. Niet eens zo heel moeilijk te maken als je van die ijsvormpjes hebt. Dit recept komt van Browned Butter Brownie en legt je eenvoudig uit hoe je dit maakt. Het geheim is dus éérst de binnenkant, en als ze goed bevroren zijn gaat de chocolade erover. Maken, want: heerlijk met warm weer.

Doorklikken op Pinterest dus

Je weet dus wat je te wachten staat als je op zoek bent naar awesome gerechten … doorklikken op de afbeeldingen van Pinterest. Je komt vaak op hele mooie websites vol met geweldige content uit! En dat geldt natuurlijk niet alleen voor recepten, maar ook voor interieur, travel of whatever je zoekt!

Zin gekregen om te koken, maar zit er niets naar je zin tussen? Hier vind je nog meer recepten

Pinterest 4x mooiste gerechten

50 comments on “4x de mooiste gerechten via Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.