4x de mooiste gerechten via Pinterest

Nergens meer inspiratie dan op Pinterest. Het is vooral mooie plaatjes kijken en verzamelen, en de borden staan stuk voor stuk vol meer prachtige beelden. Ik vind het de moeite waard om eens een paar van die foto’s door te klikken en achter de recepten van een aantal stunning gerechten te komen. Kijk je mee?

Bosbessentaart van The Awesome Green

 

Maak een taart van bosbessen, en dit is het resultaat. Hier wil je toch meteen het recept van hebben? Heb je mazzel, daar zorg ik natuurlijk even voor. Sowieso is The awesome green er eentje om te bewaren, want er staan heerlijk (groene) recepten op die allemaal awesome gefotografeerd zijn.

IJs met hele bijzondere smaken

Mooie Pinterest gerechten
© Broma Bakery

Neem even in je op wat je ziet. De ingrediënten van dit ijs ga je nooit raden, want de combi is uuuuhm … bijzonder? Een betere omschrijving dan Broma Bakery kan ik zelf niet uit m’n mouw toveren, dus ik citeer: A creamy, slightly spiced coffee ice cream made with Vietnamese cinnamon and dried mission figs. Holy. Cow. Nieuwsgierig geworden? Check het recept op de website.

Brioche met heel veel lekkers

Mooie Pinterest gerechten
© The Brick Kitchen

Men oh men, looking good! Dit recept komt van The Brick Kitchen en ziet er al amazing uit, moet je nagaan hoe dit smaakt. Ik heb wel een soort van idee … stap voor stap word je door het recept geloodst, om uiteindelijk dit heerlijke ding voor je te hebben staan. Trouwens ook chapeau voor de foto’s … ze zijn zo scherp, zo licht en zo perfect.

Chocolade ijsjes!

 

En nu … ijsjes maken! Deze zijn toch gorgeous. Niet eens zo heel moeilijk te maken als je van die ijsvormpjes hebt. Dit recept komt van Browned Butter Brownie en legt je eenvoudig uit hoe je dit maakt. Het geheim is dus éérst de binnenkant, en als ze goed bevroren zijn gaat de chocolade erover. Maken, want: heerlijk met warm weer.

Doorklikken op Pinterest dus

Je weet dus wat je te wachten staat als je op zoek bent naar awesome gerechten … doorklikken op de afbeeldingen van Pinterest. Je komt vaak op hele mooie websites vol met geweldige content uit! En dat geldt natuurlijk niet alleen voor recepten, maar ook voor interieur, travel of whatever je zoekt!

Zin gekregen om te koken, maar zit er niets naar je zin tussen? Hier vind je nog meer recepten

Pinterest 4x mooiste gerechten

50 comments on “4x de mooiste gerechten via Pinterest

 1. oh, ik krijg er honger van zeg!! helaas hier geen keukenprinses, dus ik ben bang dat ik aan iemand anders moet vragen om het voor mij te maken 😉

  • HEY FRITS.

   Haha daar is ook niks mis mee. Stuur ‘m door naar iemand die het heel goed kan en wie weet begrijpen ze de hint 😉

 2. Ziet er allemaal lekker uit, zit er aan te denken om ook een Pinterest account aan te maken, hoor er zoveel mooie dingen over !

  • HEY FRITS.

   Ja zeker doen. Je kunt er zoveel inspiratie vandaan halen! Ook voor het bloggen.

 3. Mmmmm….. Ziet er allemaal zo lekker uit krijg er honger van

 4. ik klikte op een van de recepten, ik hou van koken en leer graag wat. moest ik toch door kilometers verhaal en foto’s scrollen voor ik eindelijk bij het recept kwam 🙂
  #jemoeterwatvooroverhebben

  • HEY FRITS.

   Haha ja dat is dan altijd een beetje jammer! Zo gaat het tegenwoordig, beetje persoonlijkheid erin he 😉

 5. Ik ben niet zo een zoetekauw, dus wordt niet echt warm van deze Pinterest foto’s. Als ik iets zou moeten kiezen ga ik voor de brioche, die ziet er het gewoonst uit.

 6. Het ziet er heerlijk uit! Soms vind ik pinterest recepten te ingewikkeld – dan denk ik al heel snel laat maar zitten haha! Maar eerlijk is eerlijk sommige foto’s zijn een lust voor het oog

  • HEY FRITS.

   Ja heb je zeker gelijk in. En in het engels kan vaak ook lastig zijn vind ik.

 7. Dat taartje ziet er echt geweldig uit hoor! Krijg er gelijk zin in haha

 8. Choco IJsjes! Jammie die zien er lekker uit! Ik ga die van de week eens proberen met dametje!

 9. De bosbessentaart ziet er overheerlijk uit. De rest ook! Maar deze zou ik wel eens willen proberen!

 10. Als ik op zoek ben naar recepten kijk ik eigenlijk nooit op Pinterest, maar altijd alleen op Google afbeeldingen. Dit is wel een goede tip!

 11. Ziet er allemaal erg lekker uit, die van de brioche ga ik een keer namaken!

 12. Die broma bakery ziet en klinkt mij erg goed

 13. Wat ziet dit er allemaal héérlijk uit!!!
  Mooie foto’s erbij ook.

 14. nicole orriens

  Ik vind het altijd weer indrukwekkend wat mensen kunnen maken! prachtige gerechten inderdaad.

  • HEY FRITS.

   Precies, het is altijd indrukwekkend om te zien wat ze allemaal kunnen maken.

 15. Mooie foto’s vond je, echt een vak apart foodfotografie. Ik neem er te weinig tijd voor om rond te struinen op Pinterest maar je kunt er inderdaad de leukste ideeën op doen.

 16. Dat ijs met al die bijzondere smaken! Die klinkt super lekker eigenlijk! Enne, die choco ijsjes lijken me fantastisch!.

  • HEY FRITS.

   Ik ben ook heel erg benieuwd naar die smakencombinatie. Wie verzint het he!

 17. Hmm ik vind brioche altijd zo lekker en deze ziet er echt helemaal verrukkelijk uit! Helaas is koken denk ik niet mijn sterkste punt 😉

  • HEY FRITS.

   Hmm haha, en ik denk dat het maken van zo’n brioche best wel moeilijk is 😛

 18. Ah, ze zien er allemaal zo heerlijk uit!

 19. Die bosbessentaart ziet er inderdaad wel heel lekker uit!!! Njammie, kan ik alvast ergens een stuk reserveren! 😉

 20. Ziet er echt heerlijk uit ga het zeker een keer maken

 21. Ooh, die ijsjes zien er echt waanzinnig lekker uit! De rest is mij iets te gezond haha, koffieijs met vijgen o.i.d is niet mijn ding haha

 22. Er staat zo veel leuks op Pinterest! Wie week vallen mijn food foto:s ook wel bij je in de smaak?
  https://www.pinterest.com/cookameal/wwwcookamealbe/

 23. Die bosbessentaart, wat een prachtige foto!! Sowieso is foodfotografie een bijzondere tak van sport. Ben er niet zo goed in, zeker niet als je dan dit soort foto’s tegenkomt (en die van jou ook trouwens, vind ik zo mooi!). Tof inspiratieartikel. De brioche ga ik eens opzoeken voor als we een nieuwe oven hebben. Zin om te gaan bakken!

  • HEY FRITS.

   Oh dank voor je lieve woorden Foodfotografie is zeker een vak apart, deze mensen hebben het aardig onder de knie in ieder geval haha

 24. Ooowh wat lekker allemaal!!! Ik ken iemand die ontzettend goed kan bakken, dus ik ga ze even doorsturen Het water loopt me nu al in de mond 😉

 25. Heerlijk he, ik krijg altijd zo een trek als ik op Pinterest naar de recepten kijk. Die brioche ziet er heerlijk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.